Tapahtumakalenteri

Minä osana menestyvää joukkuetta 14.5.2024 | Muu |
Ajankohta 14.5.2024 - 14.5.2024
Järjestäjä Suomen Taitoluisteluliitto
Linkit Tapahtumasivu
Jaa |

Lisätiedot

”Minä osana menestyvää joukkuetta” on koulutus muodostelmaluistelujoukkueille ja järjestetään tiistaina 14.5. klo 18-19.30 etäkoulutuksena. 

Urheilussa ovat läsnä paitsi intohimo ja tavoitteellisuus, niin myös haasteet ja pelot. Maailma ympärillä muuttuu, mutta muutummeko me sen mukana? Millaisia keinoja tarvitsemme selviytyäksemme uuden edessä – menestyjinä?Uskallatko sinä olla tukena ja esimerkkinä joukkuekaverillesi niin arjessa kuin epäonnistumisten keskellä? 

Koulutuksessa pohditaan, miten sinä voit olla osa menestyvää joukkuetta. Mitä paremmin ymmärrät itseäsi luistelijana, sitä paremmin voit osana joukkuetta auttaa teitä menestymään. Empatia ja vaatimustaso voivat kulkea käsikädessä, mutta lisäksi tarvitaan vahvaa itsensä tuntemista ja aitoa rohkeutta.  

Kouluttaja toimii Lasse Kukkonen, joka oman menestyksekkään jääkiekkouransa aikana toimi (maa)joukkueidensa kapteenina useaan otteeseen. Valmennuksissa hänellä on oman kokemuspohjansa rinnalla psyykkisen valmentajan koulutus. Lassesta voit lukea lisää täältä: https://www.kukkolasse.fi/

Kokoa joukkueesi kasaan ja istahtakaa yhdessä tärkeän asian äärelle.

Hinta 150€ / joukkue
Ilmoittautuminen: https://www.lyyti.in/Mina_osana_menestyvaa_joukkuetta_7424

Näytä lisää tapahtumia...