Tapahtumakalenteri

Crystal Cup - tähdet, Mikkeli 2.2.-4.2.2024 | Kilpailu | | Yksinluistelu
Ajankohta 2.2.2024 - 4.2.2024
Järjestäjä Mikkelin Luistelijat
Paikka Mikkeli, Mikkelin jäähalli
Raviradantie 24, 50100 Mikkeli, Suomi
Linkit Tapahtumasivu
Ilmoittautuminen 1.12.2023 - 12.1.2024
Jaa |

Lisätiedot

CRYSTAL CUP – TÄHDET

Mikkelin Luistelijat ry kutsuu STLL:n rekisteröityjä ja kilpailupassin kaudelle 2022 – 2023 lunastaneita yksinluistelijoita kilpailemaan Mikkeliin tähtisarjojen Crystal Cupiin!

Aika ja paikka 2. – 4.2.2024 Mikkelin Jäähalli, Ikioma Areena sekä harjoitushalli Raviradantie 24 50100 Mikkeli. 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen avautuu Taikkarissa perjantaina 1.12.2023 klo 9.00 ja päättyy sunnuntaina 7.1.2024 klo 20.00. Jälki-ilmoittautuminen ei ole auki Taikkarissa, mikäli kuitenkin jälki-ilmoittautumiselle ilmenee tarvetta, otathan yhteyttä kilpailunjohtoon. Kilpailuun voidaan ilmoittaa sekä tytöt että pojat

Kilpailijoiden lisäksi Taikkarissa ilmoitetaan myös kilpailuun osallistuvat valmentajat ja seuran edustajat tai toimihenkilöt.

Kilpailuun pystyy ilmoittamaan ainoastaan sellaiset henkilöt, joilla on kilpailu- tai toimihenkilöpassi voimassa. Ilmoittautumalla kilpailuun luistelija huoltajineen hyväksyy sen, että luistelijan nimi ja sarjan tulostiedot julkaistaan kilpailuasiakirjoissa ja järjestävän seuran www-sivuilla.

Osallistumisen peruuttaminen
Luistelujärjestyksen arvontaan saakka peruutus on maksuton, tämän jälkeen tulleista peruutuksista pyydämme toimittamaan hoitajan- tai lääkärintodistuksen. Peruutus tehdään Taikkarissa, mutta pyydämme ilmoittamaan tiedon peruutuksesta myös osoitteeseen kilpailut.ml@gmail.com. Viestiin otsikoksi PERUUTUS.

Musiikki
Musiikkitiedostot tallennetaan Taikkariin mp3-tiedostona su 7.1.2024 klo 20.00 mennessä. Musiikista on oltava kilpailussa mukana myös varakopio USB-muistitikulla. Mikäli musiikkitiedostoihin tulee muutoksia su 7.1.2024 klo 20.00 jälkeen, pyydämme ilmoittamaan muutokset suoraan osoitteeseen kilpailut.ml@gmail.com. Viestiin otsikoksi MUSIIKIT. Järjestävä seura sitoutuu hävittämään tiedostot välittömästi kilpailun jälkeen.

Arvonta
Luistelujärjestyksen arvonta suoritetaan su 14.1.2024 Jako verryttelyryhmiin suoritetaan 29.1.2024. Sekä arvonnan tulos että veryttelyryhmiin jako julkaistaan viimeistään seuraavana päivänä kilpailun nettisivuilla.

Ruokailu
Kilpailun aikana järjestetään ruokailu valmentajille sekä arvioijille.

Muuta huomioitavaa
Varaamme oikeuden perua kilpailun lyhyelläkin varoitusajalla.

Kilpailussa toimii kioski, josta on mahdollista ostaa kahvia, teetä, virvokkeita sekä suolaista ja makeaa purtavaa, mahdollisesti myös lounasta. Maksuvälineinä käy sekä kortti että käteinen.

Crystal Cupin yhteydessä järjestettävä CC seura Cup tulee tänäkin vuonna! Sijoituksista saa pisteitä, mutta myös seuran osallistujamäärä voi vaikuttaa lopputulokseen! Eniten pisteitä kerännyt seura saa kiertopalkinnon mukaansa kilpailuviikonlopun päätteeksi!

Kilpailun nettisivut
https://www.mikkelinluistelijat.fi/crystalcuptahdet

Kilpailunjohtaja
Oskari Valtola
kilpailut.ml@gmail.com

Kilpailusihteeri
Silja Valkonen
kilpailut.ml@gmail.com
050 410 0899

TERVETULOA KILPAILEMAAN MIKKELIIN

Näytä lisää tapahtumia...