Tapahtumakalenteri

Täydennyskoulutus: Menestystä etsimässä, Espoo 5.10.2023 | Ohjaaja- tai valmentajakoulutus |
Ajankohta 5.10.2023 - 5.10.2023
Järjestäjä Suomen Taitoluisteluliitto
Paikka Espoo, Metro Areena
Urheilupuistontie 3, 02120 Espoo, Suomi
Linkit Tapahtumasivu
Jaa |

Lisätiedot

Valmennanko menestystä vai toivonko vain sitä?

Tämä koulutus on mahtava tilaisuus auttaa seurojen pää- ja vastuuvalmentajia onnistumaan työssään entistä paremmin. Maailma ympärillämme muuttuu, mutta osaammeko me muuttua mukana? Millaisia keinoja tarvitsemme selviytyäksemme uuden edessä – niin valmentajina kuin valmentajien johtajina?

Urheilussa ovat läsnä paitsi intohimo ja tavoitteellisuus, niin myös haasteet ja pelot. Uskallatko sinä olla tukena ja esimerkkinä valmennettavillesi epäonnistumisten keskellä?

Koulutuksessa pohditaan, millaista on hyvällä esimerkillä johtaminen ja mitä valmennettavat yleensä odottavat valmentajiltaan. Mitä paremmin ymmärrät itseäsi valmentajana, sitä paremmin voit auttaa valmennettaviasi. Empaattisesti toimivan valmentajan ei tarvitse luopua vaatimustasosta, mutta tarvitaan vahvaa itsensä tuntemista ja aitoa rohkeutta. 

Koulutus on suunnattu erityisesti esihenkilötehtävissä toimiville tai sellaisiin tehtäviin tähtääville valmentajille. Vaikka koulutus on suunniteltu valmentajan näkökulmasta se sopii loistavasti myös muille kohderyhmille.

Kouluttajana toimii Lasse Kukkonen, joka oman menestyksekkään jääkiekkouransa aikana toimi (maa)joukkueidensa kapteenina useaan otteeseen. Valmennuksissa hänellä on oman kokemuspohjansa rinnalla psyykkisen valmentajan koulutus. Lassesta voit lukea lisää täältä https://www.kukkolasse.fi/

Aika ja paikka: Torstai 5.10. klo 10-13 Espoon Metro Areena
Koulutuksen hinta: 150 € /hlö (sisältää koulutuksen lisäksi lipun Finlandia Trophyn perjantain kilpailupäivään, kahvin sekä lounaan).

 

Näytä lisää tapahtumia...