Tapahtumakalenteri

Täydennyskoulutus: Koreografia - Reija Wäre, Espoo 6.10.2022 | Ohjaaja- tai valmentajakoulutus |
Ajankohta 6.10.2022 - 6.10.2022
Paikka Espoo, Metro Areena
Urheilupuistontie 3, 02120 Espoo, Suomi
Linkit Tapahtumasivu
Jaa |

Lisätiedot

Tämä koreografia-aiheinen täydennyskoulutus on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille taitoluisteluvalmentajille.

Paikka: Espoon Metro Areenalla (Urheilupuistontie 3).

Aika: klo 9.30-14.30 (STLL pidättää oikeuden muutoksiin)

Koulutus sisältää jääharjoittelua ja saliosuudet.

Kouluttajana toimii Reija Wäre.

Ilmoittautumiset 1.10. mennessä.

Reija Wäre on kysytty koreografi ja ohjaaja. Hän on koulutettu tanssija ja tanssinopettaja, joka on opetuksen lisäksi tehnyt laajasti koreografioita musiikkiteatteriesityksiin, televisio-ohjelmiin ja elokuviin. Wäre on tehnyt koreografioita suomalaisille huippumuodostelmajoukkueille ja luistelijoille, joten laji on hänelle jo vuosien ajalta tuttu. Hän myös ohjaa vuodenvaihteessa ensi-iltansa saavan Lumikuningatar-jääspektaakkelin.

 

Wäre on tehnyt koreografioita mm. The Rasmuksen, Youngheartedin, Bessin ja Isaac Senen musiikkivideoille sekä Risto Räppääjä-elokuviin.

 

Wäreen työtapa ja kokemus mahdollistavat laajoja kulttuurin ja viihteen kentän ominaisuuksia yhdistäviä konsepteja ja hänen työnsä jäljessä näkyy uteliaisuus, älykkyys ja ilo uuden oppimisesta ja luomisesta.

 

Hän on tottunut eri tyylilajeihin tanssituotannoista oopperaan ja teatteriohjaamisesta pop-artistien (mm. Antti Tuisku, Robin Packalen, Kaija Koo, Jenni Vartiainen) areenakonserttien luomiseen sekä työskentelyyn myös kansainvälisissä projekteissa.

 

 

 

Näytä lisää tapahtumia...