Hippo-luistelukoulu

Hippo-luistelukoulu

Suomen Taitoluisteluliitto ja OP Ryhmä jatkavat monivuotista yhteistyötään, jonka tuloksena tarjotaan maksuttomia neljän kerran Hippo-luistelukouluja. Hippo-luistelukouluja järjestetään eri puolilla Suomea yhteistyössä paikallisten taitoluisteluseurojen ja Osuuspankkien kanssa. Ensimmäisen kauden aikana järjestettiin kahdeksan Hippo-luistelukoulua, joiden kautta liikutettiin yli 900 lasta.
Kaudella 2024-25 Hippo-luistelukoulujen vauhti kiihtyy. Hyppää mukaan!

Hippo-luistelukoulut kaudella 2024-2025

Hanna ja Henri Hippo ovat saaneet luistimet jalkaansa. Yhdessä heidän kanssaan luistelun oppiminen on helppoa ja hauskaa. Lähde Hippojen mukaan seikkailemaan jäälle, kuulemaan jännittäviä tarinoita ja oppimaan luistelun perusteita. Luistelukoulut on suunnattu kaikenikäisille lapsille. Saat tulla mukaan kaikille neljälle luistelukerralle tai silloin kun ehdit.

Hippo-luistelukoulu on osallistujalle täysin maksuton tapa aloittaa uusi harrastus jäällä. Alla olevasta aikataulusta näet, missä ja milloin Hippo-luistelukoulut järjestetään. Muistahan myös ilmoittaa tulostasi alta löytyvien seurakohtaisten ilmoittautumislinkkien kautta.

Syksy 2024

JärjestäjäAikaIlmoittaudu
Mikkeli 
Mikkelin Luistelijat
Viikko 36-39
Hämeenlinna
Hämeenlinnan Taitoluistelijat
Viikko 42
Helsinki
Helsingfors Skridskoklubb
Helsingin Luistelijat
Helsingin Taitoluisteluakatemia
Helsingin Taitoluisteluklubi
Myllypuron Taitoluisteluklubi
Viikko 45-46
Harjavalta
Satakunnan Jääurheilijat
Viikko 47-50

Kevät 2025

JärjestäjäAikaIlmoittaudu
Ylöjärvi
Uplakers Taitoluistelu
Viikko 1-2
Kuopio
Kuopion Luisteluseura
Viikko 3-6
Kouvola 
KooKoo Jäätaiturit
Kouvolan Taitoluistelu
Viikko 9
Rovaniemi
Rovaniemen Taitoluistelijat
Viikko 10

Mitä tarvitset mukaan?

Luistelukouluun tarvitset mukaan omat tukevat luistimesi, kypärän ja lämpimät urheiluvaatteet. Jäällä on mukavaa, kun luistimen terät ovat terävät, hanskat lämmittävät sormia ja vaatteet ovat joustavat. Huoltajat voivat auttaa lapsia pukeutumisessa pukukopissa tunnin aluksi ja päätteeksi. Käythän tutustumassa sopiviin varusteisiin sekä luistimien sitomiseen ja huoltoon ennen luistelukoulua TÄÄLTÄ.

Lapset osallistuvat Hippo-luistelukoulutunnille yksin ilman huoltajiaan. Luistelukoulutunnilla on mukana monta koulutettua ohjaajaa, jotka huolehtivat lapsista koko tunnin ajan taitotasosta riippumatta. Jäähallin katsomo on hyvä paikka huoltajille tunnin seuraamiseen.

Luistelukouluissa tavoitteenamme on luoda pohjaa elinikäiselle rakkaudelle luisteluun harrastuksena. Hippo-luistelukoulun jälkeen osallistujilla on mahtava tilaisuus ilmoittautua mukaan oman kunnan luistelukouluun ja pitää terät liikkeessä koko talven ajan.

Lähde Hannan ja Henrin mukaan seikkailemaan jäälle!

Lisätietoja seurakehityspäällikkö Teemu Hintikalta.