Jos viesti ei näy oikein, voit avata sen selaimessasi.

KESÄKUUN SÄHKÄRI

Tämä on Suomen Taitoluisteluliiton uutiskirje, jossa kerromme tärkeistä ajankohtaisista asioista. On tärkeää, että jaat Sähkäriä seurassasi eteenpäin kaikille sidosryhmille.


Kuukauden vinkki

Taitoluisteluliitto on ottanut käyttöönsä virtuaalisen avustajan STLL.FI sivustolle parantaakseen asiakaspalvelua sekä helpottamaan ja nopeuttamaan tiedonhakua. SkatingFinland -botti ohjaa sinut aihepiirien perusteella sivustolle, josta etsit lisätietoa. Käy testaamassa bottia, ja jos et löydä etsimääsi tietoa, laita palautetta osoitteeseen salla.makela@stll.fi. Kehitämme palvelua palautteiden pohjalta.

Seuralle

Yhteystietojen ja luistelijatietojen päivitys sekä vuosi-ilmoituksen täyttö

Vielä hetkellisesti seurojen tulee päivittää luistelijatiedot, omat yhteystietonsa ja yhteyshenkilöt sekä liiton seurapalvelu Taikkariin (www.taikkari.fi) seurat ja seurahenkilöt -osioihin että liiton nettisivujen seuraosion (www.stll.fi/wp-admin) taakse. Päivittäminen molempiin järjestelmiin on tärkeää, jotta liiton viestintä kulkee oikeille seurahenkilöille.

  • Vuosi-ilmoitus kauden 2020-2021 osalta täytetään liiton nettisivujen seuraosioon 31.8.2021 mennessä.
  • Luistelija-, pari- ja joukkuetiedot on ilmoitettava viimeistään sunnuntaina 15.8.2021. Tämän jälkeen aloitetaan tietojen analysointi sekä laaditaan ja vahvistetaan lopulliset lohkojaot kaudelle 2021-2022.

Liiton tavoitteena on siirtää tulevan vuoden aikana mahdollisimman moni päivitystoiminto Taikkariin, jonne on jo siirtynyt liiton tapahtumakalenterissa näkyvien leirien, testien, koulutusten yms. päivittäminen. Lisäksi seurapalvelu tulee palvelemaan syksystä lähtien seuroja luistelijoiden ja joukkueiden kilpailuilmoittautumisissa.

Elokuun SeuraTeams

SeuraTeamsit ovat tauolla kesän ajan, ja seuraava yhteinen Teams seurojen puheenjohtajille ja käytännön toiminnasta vastaaville järjestetään 23.8. klo 17-18. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Tähtiseurapäivät

Urheiluseurojen kohtaamispaikka, Tähtiseurapäivät, järjestetään lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna 2.-3.10.2021. Kaksipäiväiseen tapahtumaan ovat tervetulleita niin Tähtiseurojen kuin muidenkin seurojen edustajat, jotka ovat kiinnostuneita seuratoiminnan ajankohtaisista teemoista, toiminnan kehittämisestä ja verkostoitumisesta. Ohjelma sisältää pääseminaarin, lukuisia rinnakkaissessioita, lajien omat kohtaamiset sekä iltajuhlan.

Paikkana Tähtiseurapäivillä toimii Marina Congress Center Helsingissä. Osallistumismaksu Taitoluisteluliiton jäsenseuroille molemmat päivät 75€ / lauantai 60€ / sunnuntai 40€. Osallistumismaksu sisältää seminaariohjelman sekä tarjoilut. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Tarkempi ohjelma ja lisätiedot Olympiakomitean sivuilta.

Luistelijalle

Toisen asteen leiritys Vierumäellä

Vierumäki aloittaa lukuvuodella 2021-2022 toisen asteen leirityksen taitoluistelussa Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä. Leiritys tehdään yhteistyössä Suomen Taitoluisteluliiton kanssa ja toiminnalla on Suomen Olympiakomitean hyväksyntä. Toisen asteen leiritys on tarkoitettu lukiossa tai ammatillisessa oppilaitoksessa opiskeleville tavoitteellisille taitoluistelijoille. Leiritykseen voivat hakea SM- tai kansalliset juniori- tai seniorisarjassa luistelevat urheilijat. Leirityksen valmennuksesta vastaavat liiton nuorten olympiavalmentaja Nuriya Pirogova ja Riina Valto Vierumäeltä. Lisätiedot vierumaki.fi/taitoluistelu.

Pariluistelun Try-Out leiri

Suomen Taitoluisteluliiton tukeman ja Peurunka Skating Academyn järjestämän pariluistelun try-out tapahtuman tavoitteena on tuoda pariluistelu tutuksi taitoluistelevalle Suomelle. Luistelijat pääsevät kokemaan, mitä pariluistelu pitää sisällään. Lisätiedot leiristä täältä.

Koulutukset

Syksyn ohjaajakoulutukset

Valmentajapäivät, teknisten tapaamiset ja tuomaritapaamiset

  • 28.8. Yksinluistelun valmentajapäivä ja teknisten tapaaminen
  • 29.8. Yksin- ja pariluistelutuomareiden kauden aloitustapaaminen
  • 2.9. Yksinluistelun seuratuomareiden täydennyskoulutus
  • 11.9. Muodostelmaluistelun valmentajapäivä ja teknisten tapaaminen
  • 12.9. Muodostelmaluistelutuomareiden kauden aloitustapaaminen
  • 14.9. Jäätanssiarvioijien kauden aloitustapaaminen
  • 16.9. Muodostelmaluistelun seuratuomareiden täydennyskoulutus

Yksin- ja muodostelmaluistelun osalta ilmoittautumiset avataan kesäkuun aikana ja linkit löytyvät tapahtumakalenterista. Jäätanssin osalta ilmoittautuminen avataan elokuussa.

Täydennyskoulutusta muodostelmaluisteluvalmentajille

Voimaharjoittelu ja vammojen ehkäisy muodostelmaluistelussa -koulutuksessa tutustutaan Voimanpolku -sovelluksesta löytyvään liikepankkiin, joka toimii muodostelmaluistelijan voimaharjoittelun tukeana. Kouluttajana toimii Jenni Haukirauma, liikunta-alan yrittäjä, ammattifysiikkavalmentaja ja urheiluhieroja.

Koulutus järjestetään Nikinmäen Crossfit-salilla Vantaalla. Koulutuksen hinta on 60€.
Ilmoittaudu mukaan täältä.

Kilpailutoiminta

Kilpailutoimintaan liittyvää

Liitto on laatinut aikataulun mahdollisten koronaviruksesta johtuvien kilpailujen perumisen varalta. Aikataulu löytyy liiton nettisivuilta.

Syksyn kutsukilpailujen järjestäjät ja kilpailuihin kutsuttavat sarjat julkaistaan kesäkuun aikana. Liitto nimeää ensin liiton lohko- ja valintakilpailujen arvioijat ja vasta tämän jälkeen arvioijat voivat vahvistaa osallistumisensa kutsukilpailuihin.

Syyskuun yksinluistelun aloituskilpailujen "lohkojaot" on julkaistu liiton verkkosivuilla. Järjestävät seurat kutsuvat kilpailuihin riittävän määrän arvioijia.

Lajikohtaiset kilpailusäännöt julkaistaan mahdollisimman pian materiaalipankissa.

Arvioijien luettelo kaudelle 2021-2022 julkaistaan liiton verkkosivuilla viikon 26 aikana. Muutokset ovat vähäisiä kuluneen kauden koronaepidemiasta johtuen. YL perustestien arvioijien luettelo on julkaistu materiaalipankissa.

Finlandia Trophy Espoon lipunmyynti alkaa elokuussa

Hartaasti odotetun Finlandia Trophy Espoon lipunmyynti alkaa 2.8.2021 klo 10. Ensin myyntiin tulevat All Event -liput, jonka jälkeen 16.8. avataan myyntiin päiväliput.
Liput myy Lippu.fi.

Noudatamme tapahtumajärjestelyissä viranomaisrajoituksia ja varaamme mahdollisuuden muutoksiin. Ajankohtainen tapahtumainfo löytyy osoitteesta www.finlandiatrophy.com.

Tapahtuman vapaaehtoishaku on käynnissä 15.8. saakka - ilmoittaudu mukaan täältä!


Taitoluisteluliitto toivottaa aurinkoista ja mukavaa kesää!

Lomaviesti

© 2023 Suomen Taitoluisteluliitto ry | stll.fi