Seurasovellusten kirjautumisohjeet

HOIKA-jäsenpalvelu
Hoika

Hoika on luistelijoiden, seurojen ja liiton yhteinen digitaalinen jäsenpalveluratkaisu. Kukin luistelija luo järjestelmään oman profiilinsa, jonka kautta hän ostaa Taitoluisteluliiton passin, mutta halutessaan voi myös ilmoittautua seuran ja liiton järjestämiin tapahtumiin, koulutuksiin jne.
Lisätiedot: Minna Fernelius tai Sanna Vuorinen
Sivustolle pääset tästä. Valitse alasvetovalikosta oma seurasi ja kirjaudu sisään.

HOIKA-Testirekisteri

Hoika- jäsenpalvelussa toimii myös luistelijoiden testirekisteri.

  • ARVIOIJAT: Tunnukset Hoikaan ovat samat kuin passia ostettaessa.
    Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite tai passin haltijan nimi. Mikäli salasana on hukassa, klikkaamalla ”Tilaa uusi salasana” – linkkiä uusi salasana lähetetään sähköpostiosoitteeseen
  • SEURAKÄYTTÄJÄT: Liitto on antanut yhdet tunnukset/ per seura, joilla pääsee näkemään testisuorituksia. Seura voi myöntää itse oikeuksia seuran sisällä. Jotta oikeus voidaan antaa, pitää henkilöllä olla profiili Hoikassa.
  • LUISTELIJAT: Testisuoritukset näkyvät samassa järjestelmässä mistä luistelupassit ostetaan. Tunnukset Hoikaan ovat samat kuin passia ostettaessa.
    Lisätiedot: Minna Fernelius
Seurojen yhteystiedot ja vuosi-ilmoitus sekä kilpailukalenterin päivittäminen

Seurat päivittävät itse omat yhteystietonsa  sekä luistelijatiedot nettisivujen kautta kirjautumalla. Tänne päivitetään myös seurojen järjestämät tapahtumat: koulutukset, kilpailut, kevätnäytökset jne. Tietoja voi päivittää ajantasaisesti koko ajan niiden muuttuessa. Käyttäjätunnuksia (on seuran lyhenne) on luotu 1/seura, seuran nimeämälle yhteyshenkilölle.
Lisätiedot: Outi Wuorenheimo.
Sivustolle pääset tästä

Arvioijien yhteystiedot

Tuomareiden ja teknisten yhteystiedot löytyvät iDecide-palvelusta. Seuroille on annettu ohjeet ja tunnus 1/seura 29.11.2017.
Lisätiedot: Anne Fagerström.
Sivustolle pääset tästä.