Urheilukortti

Lokakuun alussa käynnistyvä suomalainen innovaatio, Urheilukortti, kannustaa suomalaisia tulemaan urheilutapahtumiin ja lisää seurojen, lajiliittojen, Olympia- ja Paralympiarahastojen tulolähteitä. Kortin myötä urheilu ja liikunta voisi saada neljässä vuodessa jopa 20 miljoonan lisärahoituksen toiminnalleen.

Urheilukortti on urheilun taustavaikuttajien sekä urheiluorganisaatioiden yhdessä kehittämä mobiilikortti, joka innostaa kuluttajia kotikatsomoista eri lajien urheilutapahtumiin. Urheilukortilla houkutellaan erityisesti uusia katsojia sekä lisätään ja monipuolistetaan jo urheilutapahtumissa käyvien kuluttajien tapahtumakäyntejä.

Suomen Taitoluisteluliitto on yksi Urheilukortin kumppaneista, koska liitto haluaa laajentaa jäsenseurojen varainhankinta mahdollisuuksia. Liittyminen on seuroille ilmaista ja seura päättää mitkä tapahtumat se haluaa laittaa myyntiin (kilpailut, näytökset, etc.).

Urheilukortin hinta on 69 € ja se sisältää viisi pääsylippua tapahtumaan. Tapahtuman hinta on 13,80 euroa, alennus 20-30 %, kun pääsylipun hinta 18 €. Seura saa kuluttajan päättämän provision 8 % kortin ostohinnasta ja 50% palautuksena pääsylipun (max. 18 euroa) hinnasta. Seura päättää montako lippua se myy Urheilukortin kautta.

Olemme kiinnostuneita tulemaan mukaan

Ringa Ropo
seurapalvelupäällikkö
040 634 1797
ringa.ropo@urheilukortti.fi

Aineistoja