Taitoluistelun tähdet

TAITOLUISTELUN TÄHDET -kampanja alkaa maanantaina 7. marraskuuta! 

Taitoluistelun arvokilpailut ovat koko taitoluisteluyhteisön yhteinen juttu. Grand Prix Espoo -kilpailun osalta kampanja käynnistyy maanantaina 7.11.2022 ja päättyy keskiviikkona 16.11. Kampanjan tarkoituksena on nostaa huipputaitoluistelun avulla lajin näkyvyyttä Suomessa ja tuoda taitoluisteluyhteisö luomaan yhteistä tarinaa luistelun sykähdyttävästä tunnelmasta. Yhteisen tekemisen kautta saamme harrastajamäärät kasvuun ja luistelukoulut täyteen kevätkauden alkaessa.  

Kilpailujen tuotto tullaan käyttämään täysimääräisesti suomalaisen taitoluistelun tukemiseen. Kutsummekin nyt kaikki taitoluisteluyhteisön jäsenet ja jäsenseuramme mukaan TAITOLUISTELUN TÄHDET  
-kampanjaan! 

Näin osallistut kampanjaan: 

1. Lisää Facebookissa kansikuvaksesi GP TAITOLUISTELUN TÄHDET -kansikuva.

2. Julkaise somessa (FB/IG/Twitter) kilpailumainos ja tägää #GPEspoo. Hyödynnä valmiita kuvia ja kuvatekstejä, jotka löytyvät alta.

Toivomme, että kampanja näkyy mahdollisimman laajalti ympäri Suomea niin seurojen, luistelijoiden, joukkueiden kuin taitoluistelufanien somekanavissa. Muistattehan jakaa tätä tietoa eteenpäin seuroissanne. 

Jokainen kampanjaan osallistunut liiton jäsenseura saa kaksi pääsylippua Grand Prix Espoo -kilpailuun. Seura voi arpoa nämä liput esim. sosiaalisessa mediassa, jäseniensä kesken tai palkita hyvin tehdystä työstä tai luistelusuorituksesta. Liitto toimittaa liput seuroille.

Facebook- ja Instagram-postausteksti 

Tule katsomaan kanssamme TAITOLUISTELUN TÄHTIÄ, jotka saapuvat marraskuun lopussa Espoo Metro Areenalle. Kutsun Grand Prix Espoo -kilpailuun ovat saaneet maailman parhaat taitoluistelijat, jotka tavoittelevat sarjan viimeisessä osakilpailussa paikkaa Grand Prix -finaaliin.  

Haluamme/haluan olla mukana kirjoittamassa tarinaa taitoluistelun mukaansatempaavasta ja sykähdyttävästä tunnelmasta, joka on koukuttanut meidät/minut lajin pariin.  
 
Osta liput Ticketmasterista ja tule viihtymään kanssamme koko perheen urheiluelämyksestä ja kannustamaan suomalaiset upeisiin suorituksiin.

 
Twitter-postausteksti 

Tule katsomaan TAITOLUISTELUN TÄHTIÄ marraskuun lopussa Espoo Metro Areenalle. Kutsun Grand Prix Espoo -kilpailuun ovat saaneet maailman parhaat taitoluistelijat.  

Osta liput Ticketmaster.fi ja tule viihtymään koko perheen urheiluelämyksestä. 

https://www.ticketmaster.fi/artist/isu-grand-prix-2022-tickets/1137143?language=en-us


Kuvat

Taitoluistelun TÄHDET 2200×2200 (IG/FB/Twitter)

Taitoluistelun TÄHDET 3000×1111 (FB kansikuva)

Taitoluistelun TÄHDET 1080×1920 (IG/FB tarina) OSA 1

Taitoluistelun Tähdet 1080×1920 (IG/FB tarina) OSA 2