Luistelu- ja toimihenkilöpassit

Uusi passikausi alkaa 1.5.2023 ja uudet passit tulevat myyntiin 3.4.2023.

Passit ostetaan tuttuun tapaan Hoikan kautta.

Jos luistelijalla on ollut passi kaudesta 2018–2019 lähtien, on hänellä jo profiili Hoikassa ja uutta rekisteröitymistä ei tule tehdä. Jos salasana on hukkunut, voi sen pyytää kirjautumissivulta, käyttäjätunnus on yleensä joko luistelijan tai vanhemman sähköpostiosoite. Luistelijan vaihtaessa seuraa, tulee passi ostaa kauden 2022–2023 seuraan, josta se seurasiirolla, esteettömyydet tarkistaen, siirretään uuteen seuraan. Lisätietoja seurasiirroista täältä.

Mikäli Hoika herjaa ”Hetu on jo käytössä”, lue ohjeet täältä.

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL) jäsenseurassa luistelevalla tulee olla vuosittain hankittava harrastaja- tai kilpailupassi. Tietyt seuran toiminnassa olevat toimihenkilöt ovat velvollisia hankkimaan puolestaan toimihenkilöpassin. Passin ostamalla urheilija ja/tai toimihenkilö sitoutuu noudattamaan Suomen Taitoluisteluliiton kilpailu- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta.

Opetus-ja kulttuuriministeriön rahoituksen lisäksi, luistelu- ja toimihenkilöpassien tuotolla on merkittävä rooli Suomen Taitoluisteluliiton toiminnalle. Rahoituksella huolehditaan siitä, että liiton toiminta voi jatkua siinä laajuudessa, kuin toimintasuunnitelma edellyttää. Tähän kuuluu kilpailutoiminnan lisäksi seuratoiminnan valtakunnallinen tukeminen, koulutustoiminta, sähköiset työkalut, erilaiset tapahtumat jne.

Seuraavat henkilöt kuuluvat taitoluistelun passijärjestelmän piiriin

  • STLL:n jäsenseurassa luisteleva luistelija
  • Valmentaja ja/tai ohjaaja
  • Arvioija
  • Henkilö, joka ilmoitetaan seuran ja/tai liiton toimesta luistelijan/joukkueen mukana kilpailuihin
  • Liiton kouluttaja

Huomioithan, että kaikista Suomen Taitoluisteluliiton toimiston kautta tehdyistä muutoksista veloitetaan 15 € käsittelykulu

Yhteyshenkilö Teemu Hintikka.