MiniChallenge

STLL järjestää suosittuja MiniChallenge-leirejä yksinluistelun silmu-, debytantti- ja noviisiluistelijoille

MiniChallenge-leirin aikana tehdään kaksoisakselin ja kolmoishypyn harjoittelua edistäviä harjoitteita. Oheisharjoittelussa keskitytään tasapainon ja rytmin harjoittelemiseen.

MiniChallenge-leirille voivat ilmoittautua:

– A ja B -silmut, jotka ovat suorittaneet vähintään PT1 ja ET1
– Debytantit, jotka ovat suorittaneet vähintään PT2 ja D3
– SM-noviisit ja noviisit, jotka ovat suorittaneet vähintään PT2 ja ET2.


15.-17.6.2020 Suomen Urheiluopisto, Vierumäki **UUSI LEIRI**

Leirille voivat ilmoittautua totutusta poiketen A-silmut, debytantit ja noviisit, jotka ovat suorittaneet sarjoihin vaaditut testit. Leirin valmentajina toimivat Nuorten Olympiavalmentaja Nuriya Pirogova ja Nita Viiri.

Leirillä on rajallinen määrä paikkoja. Samaan aikaan järjestetään myös Challenge-leiri. Ilmoittaumisaika leirille on 12.-27.5.2020 ja ilmoittautumislinkki tulee löytymään tapahtumakalenterista.

13.-15.5.2020 Suomen Urheiluopisto, Vierumäki — Tapahtuma on peruttu (7.4.2020)
Valmentajina toimivat Merja Huttunen, Miia Hyttinen ja osan leiristä nuorten olympiavalmentaja Nuriya Pirogova.


Leirin hinta on 360 € / leiri.

Leirihinta sisältää jäät, oheisharjoitukset, valmennuksen, majoituksen ja ruokailut.
Mikäli osallistujia ei ilmoittaudu riittävästi mukaan, STLL:lla on oikeus perua leiri.

Suomen Taitoluisteluliitto edellyttää luistelijoiden olevan tarpeeksi itsenäisiä osallistuakseen leirille. Luistelijat majoittuvat leirillä keskenään jaetuissa huoneissa. Luistelijan huoltaja(t) vastaa itsenäisyyden arvioinnista.

Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia. Myöhemmin kuin 30 vrk ennen leirin alkamista tehdyistä peruutuksista peritään 50% leirin hinnasta. Myöhemmin kuin 14vrk ennen leirin alkamista tehdyistä peruutuksista peritään 100% leirin hinnasta. Sairastapauksen sattuessa on toimitettava lääkärintodistus liittoon.

Huom! Osallistujilla tulee olla oma vakuutus, sillä Suomen Taitoluisteluliitolla ei ole luistelupassiin liitettävän vakuutuksen lisäksi muita vakuutusjärjestelyjä.


Valmentaja esittäytyy:

merja Merja Huttunen

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja III-tason valmentaja. Olen luistellut SM-tasolla ja kuulunut myös maajoukkueeseen silloin joskus, kauan aikaa sitten. Olen myös kouluttautunut ISU:n tekniseksi spesialistiksi. Teen ohjelmakoreografioita, kuuntelen kaikenlaista musiikkia ja rakastan kaaria, askeleita ja piruetteja! Siksi niitä on niin mukava opettaa.