MiniChallenge

STLL järjestää MiniChallenge-leirejä kaudella 2018-2019 yksinluistelun silmu-, debytantti- ja noviisiluistelijoille Vierumäellä.

MiniChallenge-leirin aikana tehdään kaksoisakselin ja kolmoishypyn harjoittelua edistäviä harjoitteita. Oheisharjoittelussa keskitytään tasapainon ja rytmin harjoittelemiseen.

Leirit on tarkoitettu luistelijoille, jotka kilpailevat seuraavissa sarjoissa:

– silmut (A ja B)
– debytantit
– SM-noviisit tai noviisit

Valmentajina leireillä toimivat Merja Huttunen, Miia Hyttinen, Alisa Drei ja nuorten olympiavalmentaja Nuriya Pirogova.

Leiriajankohdat ovat:
12.-14.11.2018 Vierumäen Urheiluopisto (+ Challenge + Poikaleiri), Merja Huttunen, Miia Hyttinen ja Nuriya Pirogova
11.-13.2.2019 Vierumäen Urheiluopisto, Merja Huttunen ja Alisa Drei, Nuriya Pirogova
12.-14.5.2019 Vierumäen Urheiluopisto, Merja Huttunen, Ruslan Novoseltsev ja Nuriya Pirogova LEIRI ON TÄYNNÄ!


Vuoden 2019 MiniChallenge-leirit ovat saaneet suuren suosion ja nyt myös toukokuun MiniChallenge-leiri on tullut täyteen. Leirin jonotuslistalle voi vielä ilmoittautua täällä.

Leirin hinta on 360 € / leiri.

Leirihinta sisältää jäät, oheisharjoitukset, valmennuksen, ruokailut ja majoituksen. Mikäli osallistujia ei ilmoittaudu riittävästi mukaan, STLL:lla on oikeus perua leiri.

Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia. 30 vrk ennen leirin alkamista tehdyistä peruutuksista peritään 50% leirin hinnasta ja 15vrk ennen leirin alkamista tehdyistä peruutuksista peritään 100% leirin hinnasta. Sairastapauksen sattuessa on STLL ry:lle toimitettava lääkärintodistus.

 

Valmentaja esittäytyy:

merja Merja Huttunen

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja III-tason valmentaja. Olen luistellut SM-tasolla ja kuulunut myös maajoukkueeseen silloin joskus, kauan aikaa sitten. Olen myös kouluttautunut ISU:n tekniseksi spesialistiksi. Teen ohjelmakoreografioita, kuuntelen kaikenlaista musiikkia ja rakastan kaaria, askeleita ja piruetteja! Siksi niitä on niin mukava opettaa.