ML ISU kilpailuhaku kaudelle 2019-2020

Muodostelmaluistelun ISU:n Challenger Series ja kansainvälisten kilpailuiden hakeminen kaudelle 2019-2020

ISU järjestää viisi seniorien ja juniorien Challenger Series (CS) kilpailua kaudella 2019-2020.
Kuhunkin kilpailuun voidaan nimetä kaksi joukkuetta per sarja. Yksi joukkue voi osallistua korkeintaan kahteen CS kilpailuun kauden aikana. Taitoluisteluliitto on jakanut CS kilpailut kaudelle 2019-20. Kilpailupaikat löytyvät liiton nettisivuilta.

ISU:n muiden kansainvälisten kilpailujen haku on nyt auki. Kilpailupaikkoja tulee hakea 23.8.2019 mennessä.
ISU:n kilpailukalenteriin pääset täältä: https://www.isu.org/events

Hakulomakkeeseen pääset tästä.
Merkitkää huolellisesti lomakkeeseen tärkeysjärjestyksessä ne kv. kilpailut kaudelle 2019-2020, joihin joukkueen osallistumista toivotaan. Mikäli toivomuksiin tulee muutoksia, niistä on ilmoitettava välittömästi valmennuspäällikölle.

Muodostelmaluistelun lajityöryhmä käsittelee joukkuekohtaiset toivomukset pian lomakkeen palautuspäivän jälkeen. Lajityöryhmä tekee esityksen kuhunkin kilpailuun nimettävistä Suomen edustusjoukkueista liittohallitukselle. Liittohallituksen päätöksestä tiedotetaan kilpailukohtaisesti kyseisten joukkueiden ilmoitetuille yhteyshenkilöille sekä STLL:n nettisivuilla.

Huomioittehan mahdollisuuden, että jokin kilpailu peruutetaan esim. vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Tämän vuoksi on aina hyvä kirjata useampi kuin yksi kilpailutoive. Kv. kilpailupaikkoja pyritään järjestämään mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman monelle, mutta STLL ei voi taata osallistumismahdollisuutta kaikille hakeneille joukkueille. STLL ei vastaa siitä, kuinka monta osallistuvaa joukkuetta kussakin kilpailussa ja sarjassa on, vaan osallistumispäätös on aina joukkueen vastuulla.

Lisätietoja antaa valmennuspäällikkö Satu Niittynen