Wasa Team Skaters etsii muodostelmavalmentajaa

Wasa Team Skaters hakee muodostelmaluisteluvalmentajia!

Wasa Team Skaters on vaasalainen, vuonna 2010 perustettu, kehittyvä muodostelmaluisteluseura. Kaudella 2023-2024 seurassa kilpailevat pikkutulokkaat, tulokkaat, kansalliset noviisit, kansalliset juniorit sekä aikuiset. Mahdollisesti myös kansalliset seniorit. Lisäksi seurasta löytyy luistelukoulu, kehitysryhmä sekä aikuisten kuntoluistelu. Haemme nyt valmentajia sekä harrasteryhmille, että kilpaileville joukkueille osa-aikaiseen työsuhteeseen aluksi kaudelle 2023 – 2024, mutta myös jatkoon on mahdollisuus.

Tehtävät ovat räätälöitävissä hakijoiden kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan apuvalmentajatehtävistä vastuuvalmentajan tehtäviin.

Eduksi katsomme valmentajakoulutukset, muodostelmaluistelutaustan sekä kokemuksen luisteluvalmentajan työstä. Tulet myös toimeen eri-ikäisten ihmisten kanssa. Vastuuvalmentaja osallistuu kilpailevien joukkueiden valmennukseen ja on mukana kehittämässä myös seuran toimintaa tiiviissä yhteistyössä seurahallinnon kanssa.

Valmennustunnit sijoittuvat pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin. Tarkka työnkuva, työtuntimäärä ja vastuut sovitaan yhdessä oman osaamisen, kiinnostuksen ja innostuksen mukaisesti.

Odotamme hakijoilta kannustavaa, innostavaa ja määrätietoista otetta valmennukseen. Olemme avoimia kaikille valmennusmalleille, joten jos kiinnostus heräsi, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan lisää miten voisit tulla mukaan energiseen ja iloiseen joukkoomme!

Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoiveineen sähköpostilla seuran puheenjohtajalle Niina Hintikainen niina.hintikainen@gmail.com  Paikkoja täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä, mutta työn aloitusajankohta on sovittavissa. Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä edellyttää, että uusi työntekijä esittää nähtäväksi rikosrekisterilain 6§:n 2 momentissa tarkoitetun rikosreksiteriotteen ennen työsuhteen alkamista. Ote on asianomaisen itsensä hankittava. Sitä ei tarvitse liittää hakuasiakirjoihin.