Uudenkaupungin Jää-Kotkat etsii valmentajaa ja ohjaajia

Hei,

Haemme ensi kaudeksi valmentajia, vastuu valmentajaa ja ohjaajia Uudenkaupungin Jää-Kotkien Taitoluistelulle. Uudenkaupungin Jää-Kotkat (jatkossa UJK) on vuonna 1978 perustettu jääkiekon, ringeten ja taitoluistelun erikoisseura.

Taitoluistelua on harrastettu Uudessakaupungissa jo useita vuosia. Harrastajia on tällä hetkellä noin 40 nuorimpien luistelijoiden ollessa 3-vuotiaita. Yksinluistelun harrasteryhmiä on tällä hetkellä neljä ja yksi kilpailuryhmä. Lisäksi olemme järjestäneet luistelukouluja kerholuonteisesti. Harrasteryhmät ovat harjoitelleet kaksi kertaa viikossa ja kilpailu ryhmä kolme kertaa viikossa. Harjoituspäivät ovat olleet tällä kaudella (2021-2022) ke, to ja la. Voit tutustua pieneen seuraamme myös nettisivujen kautta Taitoluistelu – Jää-Kotkat Ry (jaakotkat.fi).

Kaikissa ryhmissämme pidämme tärkeimpänä tavoitteena harrastuksesta saatavia positiivisia kokemuksia. Toimintaa pyritään kehittämään jatkuvasti luistelijoiden ehdoilla ja heidän viitoittamaansa suuntaan yhdessä valmentajien ja vanhempien kanssa.

Jää-Kotkissa taitoluisteluvalmentaja voi keskittyä jäällä ja oheisharjoituksissa valmentamiseen, kun vakaasti toimiva emoseura tarjoaa taitoluistelujaokselleen kattavat seuratoimintapalvelut. Taitoluistelujaos on aktiivinen ja auttaa sekä tukee parhaan osaamisensa mukaan valmennustoimintaa.

Olisitko sinä kiinnostunut valmennuksesta/ohjauksesta seurassamme?

Vastuuvalmentajana sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään seuramme harrastus- ja kilpailutoimintaa. Olemme ensi kaudeksi kaavailleet mahdollistaa luistelijoille osallistumisen ainakin alimpiin kilpailusarjoihin. Seurassamme on mahdollista valmentaa myös edistyneempiä kilpaluistelijoita, jos valmentajalla on motivaatiota ja taitoa tähän. Vastuuvalmentaja vastaa harraste- ja kilparyhmien jää- ja oheisharjoittelusta sekä harjoittelun suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä yhdessä muun valmennustiimin kanssa.

Etsimme seuraamme myös tuntivalmentajia ja olemme avoimia kaikenlaisille ehdotuksille valmennukseen liittyen. Jos sinun on mahdollista tulla ohjaamaan satunnaisiakin tunteja, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan sinulle sopivasta valmennustavasta.

Seuramme tila on vakaa koronasta huolimatta ja monta innokasta luistelijaa odottaa taitoluisteluharrastuksen jatkumista syksyllä. Kaipaammekin kipeästi vahvistusta valmennustiimiimme, jotta saamme tarjottua lapsille jatkossakin tämän ihanan harrastuksen kaupungissamme. Voisitko se olla sinä, joka tulisit mukaan meidän mukavaan taitoluisteluperheeseemme?  

Toivottavasti kiinnostuit toiminnastamme. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Jos tiedät jonkun, joka voisi kiinnostua, niin välitäthän postimme hänellekin.  Olemme kiitollisia pienestäkin kiinnostuksesta ja avusta lapsiemme harrastuksen jatkuvuuden takaamiseksi.

Ystävällisin terveisin,

UJK Taitoluistelu jaos

Yhteydenotot:

Johanna Uurasmaa

uurasmaajohanna@gmail.com

puh. 050 358 1132