Savonlinnan taitoluistelijat hakee yksinluistelun päävalmentajaa

Savonlinnan Taitoluistelijat on perustettu vuonna 2006. Tällä hetkellä seurassamme on noin 120 luistelijaa, jotka jakautuvat eri ryhmiin luistelukoulusta kilparyhmien yksinluistelijoihin. Viime kaudella seura aloitti yhteistyön paikallisen juniorijääkiekon kanssa järjestämällä yhteisen luistelukoulun ja tällä kaudella yhteistyömme on syventynyt yhteisen toiminnanjohtajan aloitettua toimessaan.

Etsimme yksinluisteluryhmien valmennukseen päävalmentajaa. Tarjoamme päävalmentajalle kuukausipalkan ja toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen.

Seurassamme pääset osaksi valmennustiimiämme, jossa aktiivista ja innovatiivista työotetta arvostetaan. Etsimämme ihminen on positiivinen, yhteistyökykyinen ja halukas kehittämään seuraa ja sen luistelijoita. Seurassamme sinulle annetaan mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammatillisesti. Seura mahdollistaa valmentajan osallistumisen STLL:n leiritysten yhteydessä tarjottavaan valmennuskoulutukseen täydennyskoulutuksena. Työskentelet Savonlinnan jäähalleissa vaihtelevin työajoin sekä arkisin että viikonloppuisin. Työhön kuuluu myös matkustelua Suomessa.

Edellytämme vahvaa yksinluistelutaustaa sekä arvostamme valmennuskoulutusta ja valmennuskokemusta, mutta olemme valmiit myös avustamaan koulutuksen hankkimisessa. Haluamme valmennuksen tapahtuvan suomen kielellä.

Olemme kiinnostuneita uransa eri vaiheessa olevista valmentajista, joilla on kyky kasvaa ja halu oppia uutta. Toivommekin rohkeasti yhteydenottoja kaikilta, mikäli valmennustyö seurassamme kiinnostaa. Käymme mielellämme tarkempia keskusteluja kanssasi lähtötilanteesta riippumatta.

Mahdolliset lisätiedustelut, samoin kuin palkkatoiveen ja hakemuksen voi lähettää suoraan osoitteeseen johanna.silvennoinen@gmail.com tai puhelimitse iltaisin puh. 0500 679 223 /Johanna Silvennoinen.

Otathan yhteyttä, jos työ seurassamme kiinnostaa, sillä sopivan henkilön löytyessä etenemme asiassa nopeasti.
http://www.savonlinnantaitoluistelijat.fi/