Porvoon Taitoluistelijat hakee muodostelmaluisteluvalmentajaa

Porvoon Taitoluistelijat ry (PTL ry) on v. 1978 perustettu taitoluisteluseura. Seuran toimintaperiaatteiden mukaisesti PTL tarjoaa taitoluistelusta kiinnostuneelle mahdollisuuden perehtyä lajin saloihin joko harrastajana tai keskittyä kilpailutoimintaan yksinluistelijana tai muodostelmaluisteluryhmän jäsenenä.

Haemme seuraamme kokoaikaista/osa-aikaista

MUODOSTELMALUISTELUN VALMENTAJAA

Etsimme muodostelmaluistelun ISU-vaatimukset taitavaa valmentajaa täydentämään valmennustiimiämme. Työ sisältää valmennusta sovituista joukkueista yhdessä muun valmennustiimin kanssa. Tarkka työnkuva ja vastuut sovitaan hakijan vahvuuksien ja toiveiden sekä seuran tarpeiden mukaan erikseen. Tehtävä sisältää myös osallistumista toiminnan suunnitteluun sekä kilpailuissa ja leireillä valmentajana toimimiseen.

Porvoon Taitoluistelijoilla on kaudella 2023-2024 viisi muodostelmaluistelujoukkuetta seuraavissa sarjoissa: tulokkaat, minorit, SM-noviisit, kansalliset juniorit ja aikuiset.

Toivomme sinulta vahvan oman muodostelmaluistelukokemuksen lisäksi kokemusta valmennustyöstä ja vähintään perustason valmentajakoulutusta, mutta otamme huomioon myös oman aktiiviuran lopettaneet ja valmennusuraansa aloittelevat hakijat. Toivomme sinulta iloista, avointa ja vastuuntuntoista otetta valmennus- ja seuratyöhön seuran arvojen mukaisesti. PTL kannustaa ja tukee valmentajia kouluttautumisessa yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Työ voi olla sopimuksen mukaan joko kokoaikainen tai osa-aikainen ja samoin sopimuksen mukaan joko toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen. Sovellamme työsopimuksissa kuuden kuukauden koeaikaa. Sovellamme määräaikaisessa sopimuksessa kuuden kuukauden koeaikaa. Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä edellyttää, että tehtävään otettavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista.

Toivomme, että jätät vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen pikimmiten, kuitenkin viimeistään 15.4.2023. Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana ja paikka tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen osoitteeseen PTLrekry@gmail.com

Tiedusteluihin vastaa puheenjohtajamme Petra Bojers 0449062222

Seuran sivut: porvoontaitoluistelijat.fi
Facebook: Porvoon Taitoluistelijat ry
Instagram: porvoontaitoluistelijat