Oulun Luistelukerho etsii taitoluisteluvalmentajaa

Etsimme päätoimista yksinluisteluvalmentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Oulun Luistelukerho on vireä ja aktiivinen pohjoisen seura, jossa järjestetään toimintaa harrastetasolta huipputason kilpaluisteluun. Eri ikäisiä luistelijoita seurassamme on noin 500 jakaantuen eri ryhmiin luistelukoulusta SM-tason yksinluistelijoihin ja muodostelmaluistelujoukkueisiin. Olemme lasten ja nuorten tähtiseura.

Etsimme valmentajaa yksinluisteluryhmien valmennukseen. Pääset osaksi tiivistä valmennustiimiä, jossa ammattitaitoasi arvostetaan. Sinulla on myös mahdollisuus kehittyä ammatillisesti sekä osallistua toiminnan kehittämiseen. Työskentelet Oulun alueen jäähalleissa vaihtelevin työajoin sekä arkisin että viikonloppuisin. Edellytämme vahvaa yksinluistelutaustaa sekä arvostamme valmennuskoulutusta ja valmennuskokemusta. Koska uusi valmentaja tulee osaksi valmennustiimiä, meillä on mahdollista sopia tarkemmin valmennustyön sisällöstä/ryhmistä ja työajasta joustavasti ja yksilöllisesti sopivan henkilön kanssa. Vaikka etsimme ensisijaisesti kokoaikaista valmentajaa, tuntimäärä on mahdollista myös sovittaa tilanteeseesi sopivaksi.

Olemme kiinnostuneita sekä vahvan kokemuksen omaavista että valmennusuran alussa olevista valmentajista. Toivommekin yhteydenottoja ja käymme mielellämme tarkempia keskusteluja lähtötilanteesta riippumatta, mikäli valmennustyö seurassamme kiinnostaa.

Lähetä hakemus osoitteeseen miia.alenius@oulunluistelukerho.fi. Liitä mukaan palkkatoiveesi sekä tieto, milloin voit työn aloittaa. Haku on auki 30.3.2023. saakka. Paikka täytetään ennen hakuajan päättymistä, mikäli sopiva työntekijä löytyy. Lisätietoja saat puhelimitse: Miia Alenius p. 0407709986.