Myllypuron Taitoluisteluklubi hakee luistelukouluohjaajia

Myllypuron Taitoluisteluklubi, MTK hakee LUISTELUKOULUOHJAAJIA

Myllypuron Taitoluisteluklubi on monipuolinen taitoluisteluseura

MTK on perinteikäs ja menestynyt seura, jossa jokainen voi luistella omalla tasollaan, hyvässä seurassa ja ammattitaitoisten valmentajien ja ohjaajien opastuksessa.
Taitoluistelu seurassamme antaa ikimuistoisia elämyksiä niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin.
MTK tarjoaa korkeatasoista valmennusta niin yksin- kuin muodostelmaluistelussa. Meillä on monipuolisesti sekä harraste- että kilpatason toimintaa.

Toimintatapojamme heijastavat reilu urheiluhenki ja kasvattava, avoin valmennusote, jossa jokainen luistelija huomioidaan yksilönä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä kotien kanssa ja panostamme rakentavaan vuorovaikutukseen. Meillä on paljon lajin harrastajia, sekä kilpaluistelutoimintaa niin yksin-, kuin muodostelmaluistelussa.

TULE MEILLE TÖIHIN

Haemme kasvavaan uudistuvaan toimintaamme luistelukouluohjaajia!

Haluatko jatkaa luistelu-uraasi ohjaajana?

Oletko iloinen, reipas ja tulet lasten kanssa hyvin toimeen?

Meillä on tarjota sinulle töitä suositussa Pandan Luistelukoulussa. Voit yhdistää työn toiseen työhön tai vaikka opiskeluun.

Tutustu luistelukouluumme: http://myllypurontaitoluisteluklubi.net/luistelukoulu/ ja löydä oma ryhmäsi vaikka jo tänään.

Lähetä hakemuksesi sähköpostiin: info@myllypurontaitoluisteluklubi.net.  Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kysy lisää tehtävästä p. 040 1966229 arkisin klo 10-14.

Lisätietoja myös meidän Luistelukouluvastaavalta Lindalta: linda@myllypurontaitoluisteluklubi.net