Kookoo Jäätaiturit etsii yksinluisteluvalmentajaa

KooKoo Jäätaiturit (KKJT) on Kouvolan seudun suurin taitoluisteluseura ja samalla Kouvolan suurimman jäälajiseuran Pohjois-Kymen Liikuntayhdistyksen taitoluistelujaosto.

Meillä on taitoluisteluryhmiä kaikenikäisille kilpa- ja harrasteluistelijoille, sekä yksinluistelussa että muodostelmaluistelussa. Kouvolassa on neljä jäähallia, mikä mahdollistaa hyvät puitteet taitoluistelun harrastamiseen kaupungissamme.

Luistelijamme kilpailevat kaikilla tasoilla: tähtisarjoissa, kansallisissa sarjoissa ja SM-tasolla. Järjestämme myös itse aktiivisesti kilpailuja.

Seurana haluamme panostaa mahdollisimman positiivisen ja turvallisen harjoittelu- ja työilmapiirin luomiseen ja ylläpitämiseen.HAEMME VALMENNUSTIIMIIMME YKSINLUISTELUVALMENTAJAA

Määräaikaiseen työsuhteeseen kaudelle 2023–2024. Tehtävää on mahdollista jatkaa pidemmälle ja tästä neuvotellaan sopimuskauden aikana.

Yksinluisteluvalmentajana vastaat kilparyhmien jää- ja oheisharjoittelun vetämisestä sekä näiden suunnittelusta, seurannasta ja kehittämisestä yhdessä valmennustiimin kanssa. Myös muiden ryhmien jää- ja oheisvalmennus kuuluvat työnkuvaasi. 

KooKoo Jäätaitureissa luistelija on keskiössä. Ammattimainen, terveellinen sekä turvallinen, jokaisen luistelijan vahvuudet huomioon ottava harjoitteluilmapiiri on meille tärkeää. Toivomme, että valmentajana huomioit luistelijat yksilöinä, sekä kunnioitat heidän kokemuksiaan ja mielipiteitään.

Sinulla tulisi olla liikunnan alan koulutus, sekä kokemusta taitoluisteluvalmentajan työstä. Kaikki STLL:n koulutukset katsotaan eduksi, mutta toivomme sinulta kuitenkin vähintään 1- tason koulutusta

Odotamme sinulta kannustavaa, innostunutta sekä tavoitteellista valmennusotetta. Työntekijänä olet vastuullinen, yhteistyökykyinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Olet ahkera ja positiivinen tiimipelaaja, joka osaa toimia myös itsenäisesti. Avoimuus ja oikeudenmukaisuus kuvastavat arvomaailmaasi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.8.2023.Työaika on 37,5h/viikko tai sopimuksen mukaan. Työajat ovat vaihtelevia ja töitä on iltaisin sekä viikonloppuisin.  Vapaamuotoiset hakemukset sopimuspalkkatoiveineen ja CV: t voi lähettää 31.3.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtajayl@pokli.fi

Lisätietoja:

Valmennukseen liittyvät asiat: Laura Orreveteläinen, p. 0409645321, laura.orrevetelainen@pokli.fi

Työsopimukseen liittyvät kysymykset: Yksinluistelujaoston pj Piia Niemi, p. 0408440420, puheenjohtajayl@pokli.fi