Helsingin Luistelijat etsii yksinluistelun päätoimista vastuuvalmentajaa

TEHTÄVÄNKUVA

Vastuuvalmentaja vastaa vastuuryhmiensä kausi- ja viikkosuunnittelusta yhdessä muiden valmennustiimin asiantuntijoiden kanssa. Vastuuvalmentaja huolehtii myös yhteydenpidosta luistelijoiden ja heidän perheidensä kanssa sekä luo toiminnallaan erinomaisen harjoitusilmapiirin. Valmennustyö tapahtuu pääasiassa Helsingissä iltapäivisin ja iltaisin sekä viikonloppuisin. Lajien välinen yhteistyö näkyy konkreettisesti mm. siinä, että yksinluistelutiimin osaamista hyödynnetään myös muodostelmaluistelijoiden yksilötaitojen kehittämisessä.

OLISITKO SE SINÄ?

Pystyt sitoutumaan seuramme arvoihin ja tavoitteisiin helposti. Sinulla on mielellään STLL:n jatkotason (II-taso) valmentajakoulutus ja sen ohella muita valmentajan työtä tukevia opintoja. Lisäksi hyödynnät omaa taitoluistelu-uraasi luistelijalähtöisen valmennuksen toteuttamisessa.

Sinulla on reilusti kokemusta taitoluisteluvalmentajan työstä sekä arvokasta lajiosaamista esimerkiksi SM-tasolta. Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja huomioit taitavasti eri kehitysvaiheissa olevat luistelijat ja heidän tarpeensa. Työskentelet tavoitteellisesti sydämellä ja herkällä korvalla ja saat viestisi kuulluksi vastaanottajaa kunnioittaen. Olet aloitekykyinen, myönteisen työotteen omaava osaaja. Haluat oppia jatkuvasti lisää ja jakaa omaa osaamistasi muun valmennustiimin kanssa. Olet arvostettu tiimipelaaja ja otat henkilökohtaisen vastuun työstäsi.

TARJOAMME

 • Mielenkiintoisen tehtävän Suomen ainoassa seurassa, jossa hyödytään yhteistyöstä kolmen lajin kesken. Toimintamme on sertifioitu Olympiakomitean kolmella tähdellä Tähtiseuraksi lasten ja nuorten, aikuisten sekä huippu-urheilun osa-alueilla.
 • Hyvän työsuhteen ja mahdollisuuden kehittyä työssäsi. HL on vakaa seura, joka on sitoutunut henkilöstönsä ammatillisen osaamisen kasvattamiseen.
 • Positiivisen ja työhönsä motivoituneen tiimin, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työhösi ja kasvaa valmentajana.

Seura pitää huolta henkilökunnan terveydestä ja hyvinvoinnista myös mm. tarjoamalla työterveyshuollon, e-passin käyttömahdollisuuden sekä osallistumismahdollisuuden koko henkilökunnan yhteisiin valkkuaamuihin.

Pyrimme Helsingin Luistelijoissa tarjoamaan kaikille luistelijoillemme yksilölliseen kehitykseen ja kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin sitoutuneen urheilijan polun kannustavassa ympäristössä. Olemme kolmen lajin koti harrastajista huipulle.

HAKEMUKSEN LÄHETTÄMINEN

Miten Sinä toteuttaisit visiotamme luistelijoidemme yksilölliseen kehitykseen ja kokonais-valtaiseen terveyteen ja hyvinvointiin sitoutuneesta valmentamisesta kannustavassa ympäristössä? Kerro meille itsestäsi vapaamuotoisessa hakemuksessa ja lähetä se CV:si kanssa maanantaihin 1.8.2022 mennessä hallituksen yksinluistelun yhteyshenkilölle osoitteeseen tiia-mari.teikari(at)hl.fi. Huomioithan, että pyrimme aloittamaan haastattelut mahdollisimman nopeasti. Lisätietoja tehtävästä voit mielellään kysyä yksinluistelun valmennustiimiltä (esim. johanna.vainio(at)hl.fi).

HELSINGIN LUISTELIJAT RY.

 Perustettu: 1908

 Työntekijät:

 15 päätoimista

30 osa-aikaista

 30 luistelukouluohjaajaa

 Muut asiantuntijat: 10

JÄSENEMME

 Yli 900 luistelijaa

 43 % Harraste

 40 % Muodostelma

 10 % Yksinluistelu

   7 % Jäätanssi

ARVOMME

 • Yhteisöllisyys
 • Tavoitteellisuus
 • Terveet elämäntavat
 • Reiluus

TAVOITTEEMME

 • Valmentajien ammattitaidon jatkuva kehittäminen
 • Harjoitusolosuhteiden parantaminen yhteistyössä muiden seurojen kanssa
 • Seuraorganisaation rakentaminen tukemaan toimintaa

TOIMISTOTILAMME

 • Koko henkilökunnan käytössä esim. suunnittelutyöhön ja tapaamisiin
 • Sijainti Pohjois-Haagassa