Tiedotteet seuralle

Liiton striimaamissa kilpailuissa kuvausrajoituksia yleisölle

Ne kilpailut, joissa on liiton järjestämä streamaus, yksityistä kuvaamista koskevat seuraavat ohjeet.

Muodostelmaluistelukilpailuissa ainoastaan joukkueen nimeämä edustaja saa kuvata oman joukkueensa suorituksen. Järjestäjän tulee osoittaa kuvaajalle paikka, jossa kuvauksen voi suorittaa niin, että se ei häiritse muita katsojia. Kuvaajalla tulee olla näkyvissä järjestävän seuran myöntämä kuvauslupa (akkreditointikortti).

Yksinluistelun ja jäätanssin kilpailuissa valmentajan nimeämä kuvaaja voi kuvata oman seuran luistelijoiden suoritukset. Järjestäjän tulee osoittaa kuvaajille paikka, jossa kuvauksen voi suorittaa niin, että se ei häiritse muita katsojia.

Mikäli kilpailutapahtumassa on Taitoluisteluliiton järjestämä TV- tai Stream-tuotanto, ei muu ulkopuolinen taho saa kuvata kilpailusuorituksia eikä jakaa kilpailutapahtumaa tai -suorituksia verkossa. 

Ostaessaan luistelupassin (aiemmin kilpailulisenssi), luistelija on myöntänyt Suomen Taitoluisteluliitolle luvan valokuvaukseen tai videointiin.

Listan liiton kullakin kaudella kuvaamista kilpailuista löydät osoitteesta www.skatingfinland.fi/live. Listatut kilpailutapahtumat ovat katsottavissa skatingfinland.fi/live-sivun lisäksi myös Ruutu+ -palvelussa.


Perustestit muuttuvat 6.11.2019
Lokakuun Uutiskirje Sähkäri on ilmestynyt 29.10.2019