Uutiset

Team Unique voittoon French Cupissa

 

Team Unique huippupisteillä voittoon Ranskassa

 

Suomen Team Unique voitti lauantaina päättyneen kansainvälisen muodostelmaluistelukilpailun French Cupin. Helsinkiläisjoukkue voitti kovatasoisessa kilpailussa sekä lyhyt- että vapaaohjelman ja keräsi huippupisteet 212,34.

Toiseksi sijoittui Kanadan Les Supremes 186,45 ja kolmanneksi Yhdysvaltojen joukkue Dearborn Crystallettes 170,25. Suomen toinen joukkue GoldenBlades oli seitsemäs pistein 130,03.

 

Team Uniquen valmentaja Mirjami Penttinen oli tyytyväinen joukkueensa tekemiseen kilpailussa. Team Unique onnistui viikonlopun aikana molemmissa ohjelmissa ja ne palkittiin korkeilla pisteillä.

–       Joukkue luisteli tänään isolla tunteella. Pisteet olivat aivan huikeat, mutta täytyy sanoa että olisimme silti pystyneet vieläkin parempaan.

 

Joukkue ei ole pystynyt alkukaudesta vastaaviin suorituksiin, mutta kunto on koti-MM-kisojen alla juuri sopivasti nousujohteinen.

–       Olemme nostaneet tammikuun jälkeen harjoitusmääriä valtavasti. Olemme tehneet sairaasti hommia ja olemmekin nyt aivan toisessa kunnossa kuin alkukaudesta, Penttinen sanoi.

 

Team Uniquen seuraava koitos on Suomen mestaruuskilpailut 5.-6.maaliskuuta Espoon Barona Areenalla. Silloin joukkue kohtaa kovat kotimaiset kilpakumppaninsa Marigold IceUnityn ja Rockettesin. SM-kilpailut on kolmas ja ratkaiseva näyttökilpailu, jonka perusteella selviää, mitkä kaksi joukkuetta selvittävät tiensä Helsingissä huhtikuussa luisteltaviin lajin MM-kilpailuihin.

Junioreissa Suomen Musketeers sijoittui toiseksi ja Ice Steps kolmanneksi. Voittoon luisteli Yhdysvaltojen Team Braemar.

 

Seniorit, lopputulokset:

  1. Team Unique 212,34 FIN
  2. Les Supremes 186,45 CAN
  3. Dearborn Crystallettes 170,25 USA

7. GoldenBlades 130,03 FIN

 

Juniorit, lopputulokset:

  1. Team Braemar 172.74 USA
  2. Musketeers 162.57 FIN
  3. Ice Steps 160.37 FIN

  1. Sun City Swing 144.26 FIN

Kaikki tulokset: 

http://www.frenchcup.fr/webpages/Competition/Live/Live.php?menu_language=UK


Kuulumisia ISU kongressista 17.6.2024
Talvilajien urheilija-apurahat myönnetty 14.6.2024