Suomen WCC-joukkueet valmiina

28.2.2006

Suomen edustajat muodostelmaluistelun World Challenge Cupissa ovat Team Fintastic, Helsingin Taitoluisteluklubi, ja Musketeers, Helsingin Luistelijat. Joukkueet tapasivat suomalaisten tiedotusvälineiden edustajia tiistaina.

- Paineita tai hermoilua ei kotijäästä ole, me olemme todella innoissamme siitä, että saamme esiintyä kotijäällä ja kotiyleisölle, kertoivat joukkueiden kapteenit Linda Niemi ja Virva Immonen lehdistötilaisuudessa.

Tämän vuoden Suomen ykkösjoukkueella Team Fintasticilla on ennestään yksi WCC-kulta, FIN2-tunnuksella kisoissa esiintyvällä Musketeersilla kultaa on peräti kolmelta vuodelta. Kumpikin Suomen joukkue on - aivan odotetusti - asettanut omaksi tavoitteekseen tämän vuoden WCC-voiton.

Paitsi toinen toisistaan Suomen edustusjoukkueille löytynee kuitenkin kovaa vastusta useasta eri maasta.

Junioreiden WCC käynnistyy pe 3.3. klo 17.30 avajaisilla, joiden jälkeen seuraa lyhytohjelmakilpailu. Vapaaohjelmakilpailu on la 4.3. klo 14.00 alkaen.

Kilpailuun odotetaan suurta yleisömäärää, joten Helsingin jäähallin lipputoimisto ruuhkautunee kilpailupäivinä. Kilpailuun saapuvia kehotetaankin mielellään hankkimaan liput ennakkomyynnistä.

Lisätietoja mm. ennakkolipuista: WCCJ 2006 -sivut

 

Sivuston tekninen toteutus Avoine Oy

© 2005-2017 Suomen Taitoluisteluliitto ry. - Finnish Figure Skating Association