Jäätanssipari Törn – Partanen mukana Kanadan GP-kilpailussa / tuloksia

Jäätanssipari Törn – Partanen mukana Kanadan GP-kilpailussa

Vapaatanssin tulokset:

Cecilia Törnin ja Jussiville Partasen tunnelmallinen vapaatanssi toi heille pisteet 82,16. Kokonaispisteet 139,14 pitivät heidät sijalla kymmenen. "Ihan hyvät fiilikset. Parannettavaa jäi, mutta ensimmäiseksi GP-kisaksi tosi hyvä", iloitsi pari vapaatanssin jälkeen. Kilpailun voittivat Kanadan Tessa Virtue ja Scott Moir 189,06 pisteellä

Lyhyttanssin tulokset:

Cecilia Törn ja Jussiville Partanen luistelivat erittäin vahvan ja vauhdikkaan lyhyttanssin GP-debyytissään ansaiten pisteet 56,98. Pari lähtee vapaatanssikilpailuun sijalta kymmenen. Kilpailu johtaa Kanadan Tessa Virtue – Scott Moir 77,23 pisteellä.
Vapaatanssit luistellaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa.

____________________________________________________________________________

Suomalaiset jäätanssijat Cecilia Törn – Jussiville Partanen saavuttivat viime kauden menestyksen myötä itselleen kilpailupaikan arvostetussa taitoluistelun Grand Prix -sarjassa. Pari kilpailee tulevana viikonloppuna (28.-29.10.) GP-sarjaan kuuluvassa Skate Canada -kilpailussa, jossa he saavat vastaansa muun muassa tällä kaudella paluun tehneet kanadalaiset olympiavoittajat ja kaksinkertaiset maailmanmestarit Tessa Virtuen ja Scott Moirin sekä italialaiset maailmanmestarit ja viime vuoden EM-hopeamitalistit Anna Cappellinin ja Luca Lanotten.

Viime viikonloppuna Törn ja Partanen sijoittuivat neljänneksi Nizzassa Coupe de Nice -kilpailussa pistein 140,44. Pari saavutti lyhyttanssillaan uudet ennätyspisteet 57,34.
”Kisan jälkeiset fiilikset ovat kaiken kaikkiaan positiiviset, saimme lyhytohjelmasta uudet ennätyspisteet ja muutenkin kokonaiskilpailusta kauden parhaat pisteet. Olemme tyytyväisiä siihen, että saimme molemmissa ohjelmissa askelsarjoista hyvät tasot, koska olemme keskittyneet niihin harjoituksissa entistä enemmän,” Törn ja Partanen kertovat.

GP-kilpailussa Törn ja Partanen tavoittelevat kahta onnistunutta ohjelmaa.
”Omaa parasta suoritusta lähdemme tietenkin hakemaan,” pari summaa.

Törnin ja Partasen kauden päätavoite on 29.3.-2.4. Helsingissä luisteltavat taitoluistelun MM-kilpailut.